CannaGigant

Ontdek het Bijzondere Cadeau pakket van Stichting WietoliePuur.nl en Canna-Theek.com

Ontdek het Bijzondere Cadeau pakket van Stichting WietoliePuur.nl en Canna-Theek.com

Bij Stichting WietoliePuur.nl en Canna-Theek.com streven we ernaar om u altijd meer waarde te bieden dan wat u uitgeeft. Als u bij ons een bestelling plaatst, krijgt u niet alleen uw gekozen producten van de hoogste kwaliteit, maar we voegen ook een speciaal cadeau pakket toe dat vol zit met verrassingen. In deze blog lichten we toe wat u kunt verwachten in zo’n pakket.

Geen zin om te lezen of kijk je liever naar een video? Volg de link en bekijk de video waarin we alles stap voor stap uitleggen! Volg: https://youtu.be/rMQNKDvn36w?si=LijLxEVVYZZ37HgShttps://youtu.be/rMQNKDvn36w?si=LijLxEVVYZZ37HgS

Wat zit er in het cadeaupakket? Let op kan variëren!

Ons cadeaupakket is zorgvuldig samengesteld om uw ervaring met onze producten te verrijken. Momenteel bestaat het pakket uit maar liefst 8 gratis cadeautjes, die speciaal voor u zijn geselecteerd:

  1. Gratis zetpil
    Ideaal voor mensen die een andere vorm van inname zoeken. Dit product biedt een alternatief voor olie en capsules en is net zo effectief.
  2. Gratis zakje thee
    Geniet van een heerlijke, ontspannende thee die past bij uw wellness-routine.
  3. Gratis huisdierolie
    Omdat we ook aan uw trouwe viervoeter denken. Deze olie is veilig voor dieren en kan hun welzijn bevorderen.
  4. Gratis flesje CBDH 4
    Een krachtige en effectieve olie, speciaal ontworpen om uw welzijn te ondersteunen.
  5. Gratis flesje wietolie-booster
    Dit product biedt een extra boost wanneer u dat nodig heeft, perfect als aanvulling op uw reguliere inname.
  6. Gratis potje zalf om te testen
    Voor uw huid, speciaal ontwikkeld om te hydrateren en te verzachten.
  7. Twee gratis CBDN of HHC-snoepjes
    Een heerlijke traktatie met de voordelen van CBDN of HHC, ontworpen voor ontspanning en welzijn.
  8. Extra’s zoals Pokémon kaart en kortingszegels
    We voegen een leuke Pokémon kaart toe voor uw kinderen, en bij elke bestelling ontvangt u kortingszegels die u kunt plakken in ons magazine. Heeft u 100 zegels verzameld? Dan mag u een gratis product uitkiezen uit onze webshop!

Daarnaast vindt u ook in elk cadeaupakket een magazine vol met interessante artikelen, kortingscodes, en een dagboek om uw doseringen bij te houden. Ons magazine is ook los verkrijgbaar via de website voor slechts €3,95.

Extra Voordelen: Aanmeldbonus van €25

Bij het cadeaupakket zit een leuke verrassing waarmee u ons en uzelf helpt! U ontvangt een weggeverkaartje waarmee u vrienden en familie kunt uitnodigen om zich aan te melden op onze website. Voor elke nieuwe aanmelding ontvangt u €25 shoptegoed dat u kunt gebruiken voor gratis producten in onze webshop.

Blijf op de Hoogte

Wij bieden regelmatig dit soort acties en kortingen aan. Daarom raden we aan om ons te volgen op sociale media en u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wij spammen niet; elke melding is een waardevol voordeel voor u.

Cadeau bij elke Bestelling

Tot eind 2024 krijgt u bij elke bestelling een gratis extra product, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Bestelt u twee van hetzelfde product? Dan ontvangt u maar liefst vijf producten in totaal!

Plaats vandaag nog een bestelling en laat u verrassen door wat u allemaal thuis krijgt. We hopen dat u de extra waarde die wij u bieden waardeert.

Review Ons

Wij zouden het enorm waarderen als u een eerlijke review achterlaat op onze websites. Uw feedback helpt ons om onze service te verbeteren en toekomstige klanten beter van dienst te zijn. U kunt een review achterlaten op zowel Stichting WietoliePuur.nl als op Canna-Theek.com.


Volg ons op Social Media voor meer updates:

Facebook: https://www.facebook.com/cannagroep
Instagram: https://www.instagram.com/cannagroep
YouTube: https://www.youtube.com/@cannagroep
TikTok: https://www.tiktok.com/@cannagroep
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/104362717


Disclaimer: De producten van Stichting WietoliePuur zijn bedoeld ter ondersteuning van het welzijn en vervangen geen medisch advies. Raadpleeg een arts voordat u CBD of wietolie gebruikt, vooral als u medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft.


Tags: #cbdolie, #wietolie, #cadeaupakket, #kortingen, #stichtingwietoliepuur, #cannatheek, #gratisproducten, #wellness, #natuurlijkgezond, #cannagroep, #martinus,

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven